Menu

0

0.00 lei

Slide GOODS ENERGY STORE MONEY COMANDA NON STOP ATHENA Piese Auto pe original sau aftermarket

Despre noi!

Magazin in spatiul virtual specializat in comertul cu piese auto noi-noute, originale si aftermarket pentru toate marcile auto *autoturisme,autoutilitare,camioane,utilaje agricole si industriale) indiferent de model sau anul de fabricatie.

Pe langa faptul ca sunt gata scoase din fabricatie, piesele auto provin si de la producatori cu renume in domeniu (Bosch, Continental, Delphi, Mann, ATE, Ferodo si multi altii).

Cele 2 aspecte mentionate atesta calitatea produselor, precum si faptul ca acestea vor contribui eficient la functionarea in conditii optime a masinilor pe care le echipeaza. Gama de piese auto disponibila este una completa, cuprinzand de la filtre si sisteme de franare, pana la piese pentru motor, elemente de caroserie, sisteme de rulare, evacuare si directie, electrice, accesorii si lista categoriilor poate continua.

Magazinul online onoreaza comenzile venite din orice zona a tarii, produsele fiind livrate prin serviciile de curierat. La cerere si in limita stocului disponibil.

Daca nu ati gasit piesa de care aveti nevoie in magazinul online ,va stam la dispozitie prin formularul de contact

DATELE FIRMEI

ATHENA ENERGY S.R.L.

BANCA ROMANA PENTRU DEZVOLTARE

RO24BRDE220SV92675582200

SWIT/BIC BRDEROBU

Cu stima, echipa:

Athena Energy